«Súmate al Sí», lema de la campanya a favor del referèndum de Súmate

"Perquè volem construir junts un país millor, Súmate al Sí. Ho farem barri a barri, i en castellà, amb molt d'orgull", ha explicat el celoní Manel Bueno

Súmate presenta la seva campanya a favor del referèndum
Súmate presenta la seva campanya a favor del referèndum | Súmate
Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:40h
Súmate ha presentat aquest dimarts la campanya del referèndum de "Súmate al Sí", al col·legi de periodistes de Catalunya. La campanya, amb contingut purament social, tracta cinc àmbits que afecten directament a la ciutadania catalana com ara salut pública, benestar social, infraestructures, joves i dones. 
 
"Perquè volem construir junts un país millor, Súmate al Sí. Ho farem barri a barri, i en castellà, amb molt d'orgull", ha explicat Manel Bueno a NacióBaixMontseny, vice-president de l'organització sobiranista de castellanoparlants. La campanya ha estat presentada per la presidenta de Súmate, Montse Sànchez, Antonio Baños, portaveu de l'entitat, i per la  vice-presidenta Ana Hinojosa, a més del celoní Manel Bueno.
 
També hi han estat presents membres d'altres entitats i partits polçítics sobiranistes com l'ANC i Òmnium Cultural, diputats del Parlament, i representats polítics de MES, ERC i JERC, PDCat i JNC, Demòcrates, i nombrosos socis de Súmate.
 
Arxivat a