La ruta del patrimoni de Vallgorguina canvia l'itinerari perquè un veí no deixa passar per la seva propietat

L'Ajuntament no vol enfrontaments que de cap manera estarien d'acord amb l'esperit festiu i cultural de la caminada

Museu del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina
Museu del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina | Jordi Purtí
Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:53h

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vallgorguina està treballant a marxes forçades per canviar l'itinerari de la ruta del patrimoni que havia previst per demà a les sis de la tarda, en una activitat que havia de recòrrer per diverses masies amb la idea de coneixement del patrimoni i de promoció turística del municipi. L'activitat s'organitza des del Museu del Bosc i la Pagesia, un dels actius juntament amb el punt d'informació turística i la sala d'exposicions temporals, per generar atractius culturals i turístics.

El motiu del canvi de l'itinerari, segons que s'informa des del consistori, és la prohibició expressa i per escrit que ha fet el veí Lluís Plana de no deixar passar pels camins de la seva propietat que comuniquen les diferents masies incloses en la ruta prevista. Fonts municipals han dit a NacióBaixMontseny que "per evitar enfrontaments que de cap manera estarien d'acord amb l'esperit festiu i cultural de la caminada, per això l'organització ha decidit canviar de plans".

L'Ajuntament informa que demà abans de sortir es faran les oportunes explicacions als participants. L'activitat acabarà amb un sopar de pa amb tomàquet, embotit i got de vi. Els preus per adults és de 4 euros, fins a 12 anys el preu és de 2 euros i els menors de 4 anys no paguen.

 

Arxivat a