L'Ajuntament de Montseny estrena web

Gràcies a la Diputació de Barcelona té una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat

per Redacció, 15 de juny de 2017 a les 17:36 |
portada web municipal del municipi de Montseny | Montseny.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Montseny acaba d'estrenar web municipal gràcies al suport de la Diputació de Barcelona. Té una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb l'objectiu de prestar serveis de forma més eficient a la ciutadania i assegurar el compliment de la normativa vigent en termes d'accessibilitat, administració electrònica i transparència.

La creació dels portals institucionals comprèn l'anàlisi de continguts, la identificació de mòduls necessaris de publicació i tramitació (seu electrònica, perfil de contractant, tauler, etc.), la posada en funcionament del portal i el seu manteniment.


La Diputació de Barcelona assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius als municipis menors de 50.000 habitants. La presència institucional a internet és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la corporació, i s’emmarca dins del capítol de sistemes d'informació municipals.
 

 

Participació