Enllestida la diagnosi prèvia al Pla Local de Joventut de Sant Antoni de Vilamajor

El document recull les propostes que haurà d'aportar el Pla a partir de les entrevistes fetes a joves, tècnics municipals i entitats

eina prèvia al Pla Local de Joventut de Sant Antoni de Vilamajor
eina prèvia al Pla Local de Joventut de Sant Antoni de Vilamajor | AJSAV
Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:54h

La regidoria de Joventut de Sant Antoni de Vilamajor ja compta amb una diagnosi de les necessitats dels joves del municipi i una relació de l'oferta de què disposen. La Diputació de Barcelona ha elaborat el diagnòstic previ al Pla Local de Joventut, un document que recull les propostes que s'hauran d'incorporar en el pla definitiu. Aquest ha estat elaborat a través d'entrevistes amb entitats del municipi, col·lectius de joves i tècnics municipals, per conèixer les seves visions i inquietuds.

Ara, servirà de base per elaborar el Pla que marcarà les línies de les polítiques de joventut de Sant Antoni. Es tornarà a demanar la col·laboració de diversos agents del municipi i es preveu que es pugui comptar amb personal específic per desenvolupar les conclusions que se n'extreguin. S'espera que el Pla Local de Joventut pugui estar enllestit en un període aproximat d'un any.