Tercer Camp de Treball Internacional d'Hostalric

Es farà entre els dies 27 de juny i 11 de juliol i per primera vegada hi participaran alumnes de 1r de Batxillerat

Revellí de la fortalesa d'Hostalric que és on es faran les excavacions
Revellí de la fortalesa d'Hostalric que és on es faran les excavacions | Associació Patrimoni Hostalric
Redacció
12 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:08h
Nois i noies d'arreu del món faran una estada a Hostalric en la que és una iniciativa organitzada per l'Associació pel Patrimoni Històric d'Hostalric que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, del Servei Civil Internacional (SCI) i l'INS Vescomtat de Cabrera.
 
Del 27 de juny a l'11 de juliol, un grup de 12 voluntaris i voluntàries procedents de la República Txeca, Rússia, Mèxic, Kyrgyzstan, Alemanya, Albània, Ucraïna i Portugal faran excavacions al Revellí de la fortalesa. Aquest any, per primera vegada, també participarà un grup de voluntaris locals, un 15 joves de 1r de batxillerat.
 
A més de les excavacions al Revellí, aquests nois i noies també faran de suport al Casal d’Estiu Sol Solet, col·laboraran en les activitats de la Festa Major, faran un intercanvi amb els participants al camp de treball del Castell de Montsoriu o participaran en un taller de paelles al Domus Sent Soví.
 
En les dues primeres edicions, les excavacions del camp de treball es van centrar al Turó de les Forques, on es va fer la descoberta total dels murs perimetrals i aprofundiment de l’estructura. El projecte consistia en rebaixar més per la part interna els murs perimetrals, deixar a la vista l'estructura de la possible porta d’accés, netejar i deixar al descobert les dues estructures quadrades de l'interior i rebaixar més el terra.