Quatre ferits greus en una col·lisió de tres turismes a la C-35 a Llinars del Vallès

El sinistre s'ha produït aquest diumenge al matí al quilòmetre 43, a tocar de l'encreuament amb la BV-5103

Quatre ferits greus a Llinars del Vallès
Quatre ferits greus a Llinars del Vallès | SEM
Redacció
11 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:09h
Cinc persones han quedat ferides de diversa consideració, quatre de gravetat, en un xoc amb tres turismes implicats a la C-35 a Llinars del Vallès (Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'avís del sinistre s'ha rebut a les 09.58 hores d'aquest diumenge al quilòmetre 43 de la C-35, a tocar de l'encreuament amb la BV-5103, de Cardedeu a Dosrius. Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït la col·lisió entre tres cotxes amb un balanç de cinc persones ferides, quatre greus i una menys greu. 

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), un dels ferits de gravetat ha estat evacuat en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau, mentre que els altres tres greus han estat traslladats en ambulància a l'Hospital de Granollers (2) i a la Vall d'Hebron (1). Finalment, el ferit menys greu ha estat evacuat a l'Hospital de Mollet.

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, 5 patrulles dels Mossos d'Esquadra i 6 ambulàncies i l'helicòpter del SEM han treballat en aquest accident de trànsit, que ha obligat a tallar la circulació de la C-35 en aquest punt fins a migdia.