Mor l'actor i activista Francesc Lucchetti als 73 anys

Havia participat en moltes obres de teatre i en sèries com "La Riera" | El gener passat va participar en la marxa per la defensa del Montseny

Francesc Luchetti en la manifestació per la defensa del Montseny del gener passat
Francesc Luchetti en la manifestació per la defensa del Montseny del gener passat | Jordi Purtí
Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat el 08 de juny a les 9:11h
L'actor català Francesc Lucchetti ha mort als 73 anys a causa d'un infart, segons ha avançat TV3. Era germà del també actor Alfred Lucchetti, mort el 2011. Un dels seus darrers papers va ser el de Mauri a la sèrie La Riera. També havia participat a altres sèries de TV3 com Poble Nou o Laberint d'ombres.

Nascut a Barcelona el 1944, s'inicià en el teatre independent amb grups com La Pipironda, el TEC o el GTI. Ha format part del repartiment de diverses obres de teatre com Marat Sade, de P. Weiss, El balcó, de J. Genet, El cafè de la marina, de Josep M. de Sagarra, Maria Rosa, d’Àngel Guimerà, Damunt l’herba i Titànic 92, de Guillem-Jordi Graells o El manuscrit d’Alí Bei, Ai, carai, de J.M. Benet i Jornet, entre altres.Va debutar com a dramaturg amb l’obra Mal viatge (1989), dirigida per Lourdes Barba.

A banda, Francesc Luchetti també estava molt vinculat amb Sant Pere de Vilamajor era també un activista i havia participat amb la CUP de Barcelona. El mes de gener passat va prendre part en la manifestació en defensa del Montseny que va anar de Sant Celoni fins la rotonda de Campins. La Cup de Sant Celoni ha fet una piulada en la qual lamenten profundament la pèrdua de l'actor i activista. També ha format part de Vilamagore Endavant i Baix Montseny Acull. Per dimarts de la setmana vinent s'està preparant un comiat comunitari.


 
Arxivat a