La palauenca Anna Perea tercera de Catalunya amb el CB Granollers mini

La fase final s'ha disputat aquest cap de setmana a Cassà de la Selva

Anna Perea amb les seves companyes del CB Granollers
Anna Perea amb les seves companyes del CB Granollers | CB Granollers
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:19h

La jugadora del Club Bàsquet Granollers mini i veïna de Santa Maria de Palautordera, Anna Perea, ha aconseguit aquest darrer cap de setmana la tercera posició del Campionat de Catalunya a Cassà de la Selva. A la fase de grups, el CB Granollers va quedar tercer classificat de la província de Barcelona, classificant-se per la fase final de Catalunya d'aquest cap de setmana.

A quarts de final s'enfrontà a l'Unigirona equip que va eliminar per un resultat contundent 35-85, a les semifinals, però, els va tocar jugar contra l'Snatt’s Femení Sant Adrià, les grans favorites per aconseguir el títol i que han acabat la temporada sense perdre cap partit. Ho van demostrar guanyant per 74-57 tot i haver algun moment per creure en la sorpresa ja que en el sisè quart -se'n juguen vuit en aquesta categoria- les granollerines van posar-se tres punts per sobre en el marcador.

En el partit per tercer lloc Anna Perea i les seves companyes els va tocar jugar contra el CB Grifeu Llançà al que van guanyar per 59-40 quedant finalment en tercera posició, culminant així una gran temporada.