FEU

Els ajuntaments de Palau i Vallgorguina reconeguts com a Finestreta Única Empresarial

La Generalitat els ha enviat una carta d'agraïment per haver adoptat les mesures necessàries i fer possible la FUE

per Redacció , 31 de maig de 2017 a les 11:58 |
Façana Ajuntament de Santa Maria de Palautordera | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Generalitat de Catalunya ha fet arribar el seu reconeixement i agraïment a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i de Vallgorguina perquè ja són consistoris Finestreta Única Empresarial. La FUE té com a objectiu final fomentar l'activitat econòmica, contemplar aspectes com la reducció dels tràmits administratius que han de fer les empreses, l'increment de la transparència i la simplicitat dels procediments, l'eliminació del temps per iniciar una activitat i el foment i increment dels mecanismes de col·laboració entre les administracions públiques catalanes.

 El Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 16/2015 de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica. Un dels aspectes que remarca la Llei és la necessitat d'impulsar els mecanismes de col·laboració entre les administracions públiques catalanes per a fomentar l'activitat econòmica, i va concretar alguns instruments per a fer-ho possible, entre ells la implantació de la Finestreta Única Empresarial (FUE) i el Portal electrònic únic per a les empreses.

 Amb aquesta adhesió no només es dona compliment al que disposa la llei 16/2015, sinó que també es mostra el compromís en l'impuls econòmic dels emprenadors i empresaris del municipi, en fer possible la col·laboració entre administracions.

 

Participació