El Cor de Maria dona a Càritas Sant Celoni 40 «Babypack» gràcies al Ple Jove

El lliurament simbòlic s'ha fet aquest divendres passat a la sala Magda Bachs del centre educatiu

Salvador Alsina, en nom de Càritas, agraeix el gest de les alumnes del Cor de Maria
Salvador Alsina, en nom de Càritas, agraeix el gest de les alumnes del Cor de Maria | Jordi Purtí
30 de maig del 2017
Actualitzat el 31 de maig a les 12:17h
L'objectiu i el resultat del Ple Jove d'aquest any 2017 ja comença a agafar forma. Des de divendres Càritas ja pot disposar dels Babypack solidaris que els han lliurat les alumnes de 4t d'ESO del Cor de Maria, després de ser el projecte amb més puntuació dels presentats en el Ple Jove celebrat el passat mes d'abril a l'Ateneu de Sant Celoni. Les tres alumnes que van presentar aquest projecte comunitari en el ple aquest divendres passat el van tornar a explicar a la sala Magda Bachs de l'escola Cor de Maria.

En aquest sentit, Anna Marsal, Ana Membrives i Ibtissam Oujarti, tutelats per Roser Mesa i Florenci Llavina, van tornar a recordar que les canestestes que es tracta d'un treball de conscienciació, sensibilitat i responsabilitat i que caldran voluntaris per treballar en xarxa.

Els 229 punts obtinguts dels polítics que conformen el ple de l'Ajuntament de Sant Celoni els va suposar una assignació econòmica de 1.690,04 euros i amb aquests diners han pogut fer 40 "Babypacks", els doble dels que s'havien imaginat en un primer moment i amb més productes dels que es necessiten quan s'està a l'hospital després d'un part dels previstos inicialment. Els lots s'han lliurat a Càritas i aquesta entitat social les lliurarà a les mares més necessitades que es trobin en aquesta situació.

En l'acte de divendres passat a la sala Magda Bachs es va lliurar un diploma de reconeixement a totes les persones que han fet possible que el "Babypack" sigui una realitat, a més de les alumnes i els tutors  com proveidors que han col·laborat amb productes, representants de l'Ajuntament o entitats socials com Creu Roja o la pròpia Càritas que va estar representada per Salvador Alsina qui va manifestar, referint-se a les alumnes, que "podeu estar orgulloses del que heu fet".

Els altres projectes del Ple Jove que s'estan treballant són "Fomentem la ciència i la química" de l'Institut Baix Montseny, "Seny i Esport" de l'Avet Roig i "SansCleta" de La Salle.
 
Arxivat a