Òscar Molés renuncia de regidor de CiU a l'Ajuntament de Sant Celoni per motius professionals

Portava les regidories d'Esports i Espai Públic | el PDECat no ha anunciat el nom del seu substitut però tot apunta que serà Ernest Vilà

Òscar Molés, ha renunciat a l'acta de regidor
Òscar Molés, ha renunciat a l'acta de regidor | Jordi Purtí
Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:52h
Òscar Molés, regidor d'Esports i Espai Públic, per la llista de Covergència i Unió (CiU), ha renunciat a la seva acta de regidor a l'Ajuntament de Sant Celoni per motius estrictament laborals, segons que ha explicat ell mateix en el ple celebrat aquest dijous a la nit. "Ja fa temps que he assumit noves responsabilitats professionals que requereixen encara més dedicació i que coincideix amb la previsió d'una sèrie d'inversions molt importants per aquest any que s'han de fer possibles", ha explicat en el seu comiat.

Les responsabilitats professionals i l'exigència de les àrees de les quals era regidor li generen dubtes "per poder mantenir el nivell de dedicació que es requereix i per això renuncio al meu càrrec de regidor per tal que algú amb més temps pugui portar endavant els projectes".

Òscar Molés, sense dir el nom, ha dir que el seu substitut té qualitat i tota la seva confiança "m'ofereixo a acompanyar-lo perquè pugui tenir un traspàs el més efectiu i positiu possible", ha manifestat el regidor sortint. Tot i no dir el nom, si no hi ha sorpreses d'última hora, serà Ernest Vilà.

El fins ara responsable d'Esports i Espai Públic diu que ha estat una situació molt meditada i considera que és la millor i més honesta pel que es mereixen els ciutadans. Tot i així assegura que té "sentiments contradictoris. Decepció personal i ràbia per no poder culminar un projecte, però sento que estic fent el correcte", conclou Òscar Molés.
Arxivat a