Un grup de veïns de Riells i Viabrea reclama la municipalització de l'aigua

L'acte de presentació va tenir lloc en el decurs de la sessió plenària celebrada aquesta setmana

Aixeta d'aigua.
Aixeta d'aigua.
Redacció
25 de maig del 2017
Actualitzat a les 23:27h
Un grup de veïns de Riells i Viabrea han constituït l'associació Aigua és vida per tot Riells i Viabrea. L'acte de presentació va tenir lloc en el decurs de la sessió plenària celebrada aquesta setmana i també van presentar la documentació perquè se'ls tingui en consideració en el sí de la comissió d'estudi que l'Ajuntament de Riells i Viabrea portarà a terme aviat.

El principal interés d'aquesta asociació "serà la lluita per la regularització i la municipalització de l'aigua del municipi, després de trenta anys sense contracte i sense transparència en matèria d'informació al municipi per part de l'Ajuntament", han dit en un comunicat.

Actualment, diuen, el servei municipal d'aigua de Riells i Viabrea està gestionat de manera indirecta per una empresa privada, sense cap tipus de concessió. Per això reclamen el fet que "volem l'aigua clara per Riells i Viabrea amb gestió pública, sigui amb gestió directa per l'Ajuntament o consorciada, però sense que sigui objecte de negoci privat". La transparència en la gestió i la participació veïnal són objectius paral·lels de la Asociació Aigua és vida per tot Riells i Viabrea.

 

Veïns de Riells i Viabrea volen la municipalització de l'aigua

Arxivat a