reconeixement

L'Ajuntament de Vilalba Sasserra ja és Finestreta Única Empresarial

La Generalitat de Catalunya els ha atorgat el cerificat per haver adoptat les mesures necessàries per impulsar els mecanismes de col·laboració entre les administracions públiques catalanes per a fomentar l'activitat econòmica

per Redacció , 24 de maig de 2017 a les 17:00 |
Ajuntament de Vilalba Sasserra | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Generalitat de Catalunya ha fet arribar el seu reconeixement i agraïment a l'Ajuntament de Vilalba Sasserra perquè ja és un consistori Finestreta Única Empresarial (FUE). La FUE té com a objectiu final fomentar l'activitat econòmica, contempla aspectes com la reducció dels tràmits administratius que han de fer les empreses, l'increment de la transparència i la simplicitat dels procediments, l'eliminació del temps per iniciar una activitat i el foment i increment dels mecanismes de col·laboració entre les administracions públiques catalanes.
 
El Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 16/2015 de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica. Un dels aspectes que remarca la Llei és la necessitat d'impulsar els mecanismes de col·laboració entre les administracions públiques catalanes per a fomentar l'activitat econòmica, i va concretar alguns instruments per a fer-ho possible, entre ells la implantació de la Finestreta Única Empresarial (FUE) i el Portal electrònic únic per a les empreses.
 

Amb aquesta adhesió no només es dona compliment al que disposa la llei 16/2015, sinó que també "mostrem el nostre compromís en l'impuls econòmic dels emprenadors i empresaris del nostre municipi, en fer possible la col·laboració entre administracions", ha dit l'alcalde de Vilalba Sasserra, Joan Pons.
 


 

 

Participació