Breda celebra aquest diumenge el 52è Homenatge a la Vellesa

Els vilatans majors de 70 anys seran els protagonistes d'una jornada destinada a reconèixer la seva labor tant al dia a dia com durant la seva vida al municipi

Nova edició de l'Homenatge a la Vellesa a Breda
Nova edició de l'Homenatge a la Vellesa a Breda | AJB
Redacció
23 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:19h
El proper diumenge 28 de maig Breda celebrarà la 52a edició de l'Homenatge a la Vellesa, la jornada més especial per a les persones que formen el col·lectiu de la tercera edat al municipi. Els vilatans majors de 70 anys seran els protagonistes d'una jornada destinada a reconèixer la seva labor tant al dia a dia com durant la seva vida al municipi. Els actes començaran a dos quarts de deu del matí amb la trobada dels homenatjats al Cercle Bredenc.

A dos quarts d'onze tindrà lloc la Missa a l'Església Parroquial. A les 12 del migdia es tornarà al Cercle Bredenc, on tindrà lloc un espectacle a càrrec de l'Escola de Dansa Municipal, on actuaran la soprano Maria Àngels Miró i el tenor Josep Aznar, així com el pianista Josep Miquel i Calls. Un cop acabats els actes matinals es donarà pas al tradicional dinar d'homenatge que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal a partir de les dues del migdia. A partir de dos quarts de cinc de la tarda començarà una sessió de ball amb l'intèrpret Isla, que servirà com a fi de festa.