Palautordera celebra aquest cap de setmana la segona edició del Festcarrer

El festival organitzat per l'Assemblea del Festcarrer té el suport de una trentena d'entitats del Baix Montseny

Redacció
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:30h
Entitats participants en l'edició 2016 del Festcarrer
Entitats participants en l'edició 2016 del Festcarrer | Jordi Purtí
El cap de setmana del 26, 27 i 28 de maig, tindrà lloc a Santa Maria de Palautordera la segona edició del Festcarrer, el festival autogestionat de cultura que gira entorn del carrer i la seva centralitat en la vida dels i les veïnes. Amb l'objectiu de "reapropiar-nos del carrer", tal com diuen els seus organitzadors. En aquest sentit, s'han programat un seguit d'activitats culturals durant tot el cap de setmana de festival.
 
Així, per divendres 26 de maig a les nou del vespre a la plaça Major el periodista santestevenc Eloi Vila, farà el pregó del FestCarrer per donar pas al col·lectiu gastronòmic Escudella Molotov que servirà el sopar i cap a les onze de la nit els Cor de Carxofa faran una Mostra de cançó improvisada i una cantada oberta.
 
Per dissabte 27 de maig a les 10 del matí i fins les 14:00 del migdia a la plaça Major, tindrà lloc la mostra activa d'entitats, on aquestes exposaran els seus projectes de caire social i reivindicatiu, hi haurà un espai de micròfon obert per ampliar la seva veu. Al migdia hi haurà un vermut especial amenitzat amb música. I a les sis de la tarda a la plaça Major començarà el Cabaret al carrer. A partir de les 21.30. tindrà lloc els concerts de Masú i Les Cireretes, que tancaran amb uns punxadiscs de la zona, els PD Poble i PD Panda.
 
El Festcarrer s'acabarà diumenge 28 de maig, a partir de les sis de la tarda a la Plaça Major, concert i cloenda solidària amb el trio de la Sílvia Tomàs, berenar i xerrada a càrrec de la Plataforma Solidària amb el poble Kurd Azadí.

Els Festcarrer l'organitzen una trentena d'entitats del Baix Montseny com La PAH Baix Montseny, la Clau, les Fresques, la Cooperativa de consum la Cortera, l'ANC, Escudella Molotov, Massais Montseny, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, les MamiFeres, els Bastoners del Quico Sabaté, Arran Baix Montseny, la Traüna, l'AEiG Bernat Perpunter, la Frederica Montseny, el Centre Excursionista de Palau, Baix Montseny Acull, Palau Solidari, Som del Montseny, Ateneu Cultural, Som Energia, Cor de Carxofa, Joves de Sant Esteve, les Mares del Baix Montseny , VasPlan, Assamblea d’Habitatge Digne, IQRA i Mares de Dia.
 

Programa Festcarrer