A Vallgorguina tornen a trobar menjar del Banc d'Aliments en bon estat llençat a les escombraries

En qüestió de deu dies és la segona vegada que passa. Primer a la urbanització Canadà Park i ara al centre del poble.

Un dels brics de llet en bon estat trobat a les escombraries de Vallgorguina
Un dels brics de llet en bon estat trobat a les escombraries de Vallgorguina | AJV
Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:21h

Per segona vegada en menys de dues setmanes la brigada municipal de Vallgorguina ha trobat aliments abocats a les escombraries. En aquesta ocasió al centre mateix del municipi, en una paperera situada pràcticament al davant de la parròquia. Es tracta de diversospaquests amb sis brics de llet que caducaven el dia 13 de juny d’aquest any 2017.

Fonts municipals han explicat a NacióBaixMontseny que poden certificar amb total certesa que són aliments repartits pel Banc d’Aliments de Vallgorguina a alguna de les setze famílies beneficiàries del nucli i que la mateixa brigada municipal va anar a buscar al Banc d'Aliments de Barcelona el passat 25 d’abril. Des de l'Ajuntament s’anuncia que s’està investigant qui pot ser la persona o persones que llencen el menjar que se’ls dona per evitar en la mesura del possible que es repeteixi una situació d’aquestes característiques.

El passat 10 de maig a la urbanització Canadà Park es van trobar diversos paquets de cereals (mongetes, llenties i cigrons) i galetes també sense caducar en alguns contenidors i que a diferència dels d'aquest matí el seu origen, tot i ser d'algun banc d'aliments, no era el de Vallgorguina.

Arxivat a