L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera fa públic el Pla Local d'Ocupació 2017

En total s'ofereixen dotze feines diferents que beneficiaran a catorze persones que es trobin en situació d'atur

Una de les places ofertades serà per reforçar el personal de la biblioteca Ferran Soldevila
Una de les places ofertades serà per reforçar el personal de la biblioteca Ferran Soldevila | Jordi Purtí/arxiu
Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat el 19 de maig a les 16:42h
L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha fet pública aquest migdia la nova oferta del Pla Local d'Ocupació 2017. En total són dotze plans diferents que donaran feina a catorze persones en un termini entre tres i sis mesos, en funció de cada pla. La contractació temporal està dirigida a persones en situació d'atur que es trobin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya o a un Servei d'Ocupació Local.

Les feines que s'ofereixen són de reforç de biblioteca, reforç d'Ensenyament, manteniment instal·lacions i lampisteria, reforç de medi ambient, neteja d'instal·lacions, reforç de recursos humans, reforç d'intervenció, manteniment de les instal·lacions esportives, reforç de turisme, reforç de cultura i construcció de voreres.

Tothom qui estigui interessat en presentar-se per alguna de les places del Pla Local d'Ocupació 2017 pot trobar més informació en el web de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera com l'edicte de convocatòria, les bases, model d'instància, model de declaració de dades dels aspirants i model d'autorització de la petició d'antecedents sexuals que cal per alguna de les places. Els aspirants tenen temps a presentar la documentació de la seva candidatura fins el dos de juny.