El vice-president de Súmate, el celoní Manel Bueno, critica el PSC de Cardedeu

Segons el dirigent de l'Associó de castellanoparlants favorable a la independència, els socialistes havien expressat el seu malestar per l'acte de Súmate

Redacció
15 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:57h
Manel Bueno, Ana Hinojosa i Montse Sánchez
Manel Bueno, Ana Hinojosa i Montse Sánchez | Súmate
El vice-president de Súmate, el celoní Manel Bueno, ha dit que "las migas" és un plat típic -també- de la gastronomia catalana "cosa que demostra que Catalunya respecte els orígens de molta gent, no és hora de patrocinar, sinó de col·laborar per votar. Amb unes migas farem bones migas". Aquestes declaracions les ha fetes a Cardedeu en resposta al PSC local per haver expressat, segons el dirigent de Súmate, "el seu malestar perquè la nostra associació s'ha encarregat de cuinar-les en el marc de la Fira de Sant Isidre".

La celebració gastronòmica ha tingut una assistència de més de 450 persones, entre les quals hi ha havia la presidenta de Súmate, Montse Sánchez, la vice-presidenta, Ana Hinojosa, i el diputat Eduardo Reyes. També hi han col·laborat les entitats sobiranistes ANC i Òmnium. La festa ha acabat amb un concert de pop flamenc amb D'Lujo.
 
Arxivat a