El grup del Baix Montseny i del Maresme Raska obrirà el CanetRock 2017

Ha guanyat el concurs #actuaCanetRock

Raska, en plena actuació
Raska, en plena actuació | Raska
Redacció
15 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:58h
El grup Raska serà l'encarregat el pròxim dissabte 1 de juliol d'obrir el Canet Rock d'aquest any després de guanyar el concurs #actuaCanetRock. La banda, procedent del Baix Montseny i del Maresme, ha guanyat per 2.449 vots la votació popular posada en marxa des del 2 de maig i s'ha imposat a les quatre formacions finalistes: Smoking Souls (2.399 vots); Marcos Franz (1.785 vots), Jarps 81.152 vots) i la Banda del Panda (375 vots). Raska s'emporta un premi de 1.500 euros.

La formació combina música pop, rock i ska del territori amb lletres de caràcter reivindicatiu. Després de més de cinc anys de trajectòria, continuen presentant el disc Reneix de les cendres. #ActuaCanetRock és el concurs de bandes emergents del festival CanetRock i s'adreça a aquelles formacions que, conegudes pel públic i amb diversos concerts sota el braç, volen fer el salt a escenaris com el del festival. Les bandes que hi participen han d'haver publicat un o més àlbums i haver ofert almenys 20 concerts o actuacions en sales professionals.

D'altra banda, l'organització ha donat a conèixer els horaris de la resta d'actuacions. A Raska, que iniciarà la seva actuació a les sis de la tarda, el seguiran Hora de joglar, La iaia, Gossos, Jarabe de Palo, Miquel el Roig, Els Amics de les Arts, Miquel del Roig, Sopa de Cabra, Zoo, Itaca Band, Buhos, Doctor Prats i Txarango.