Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Protecció Civil d’Hostalric

El conveni l’han signat avui entre l'alcalde d'Hostalric, Josep Frias i el president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Dani Campos

Redacció
11 de maig del 2017
El conveni s'ha signat a l'Ajuntament d'Hostalric
El conveni s'ha signat a l'Ajuntament d'Hostalric | La Selva Comunica
L'alcalde d'Hostalric, Josep Frias, i el president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi, Dani Campos, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració. L'Associació de voluntaris d'Hostalric col·labora, de manera desinteressada i altruista, prestant els seus serveis en situacions de risc o emergència, en activitats de caràcter social, esportives, culturals o cíviques del municipi. Disposen d'una ambulància i una moto per dur a terme la seva funció.
 
L'associació, reconeguda en el pla d'Emergències Municipal, queda vinculada funcionalment a l'Autoritat Municipal de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Hostalric per acord de la sessió plenària de l'11 de març de 2013.
 
Amb aquest conveni, l'Ajuntament d'Hostalric atorgarà una subvenció econòmica de com a mínim 1.000 euros anuals a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil per garantir-ne el seu funcionament. La subvenció haurà d'estar destinada, com a mínim, a cobrir les despeses de formació, vestuari, equips de protecció i prevenció, combustible per als vehicles, material fungible o dietes derivades de formacions o simulacres.

L'Ajuntament també contractarà i es farà càrrec de les despeses d'una assegurança de responsabilitat civil personal per sinistre i d'accidents que cobreixi les despeses de curació, invalidesa i mort com a conseqüència d'un accident en l'exercici de les seves funcions com a voluntari de protecció civil de l’'ssociació de Voluntaris de Protecció Civil d'Hostalric i tanmateix que cobreixi a qualsevol persona que col·labori ocasionalment amb l'associació, en alguna de les seves activitats.
 
Aquest conveni estarà en vigor fins al 31 de desembre de 2017 i es prorrogarà anualment de forma automàtica.