1 de maig

Unes 200 persones es manifesten per l'1 de maig a Granollers

15 entitats han convocat l’acte unitari

per Jaume Ventura Busquets, 1 de maig de 2017 a les 16:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


 
Unes 200 persones han protagonitzat aquest dilluns la celebració de l’1 de maig a Granollers. 15 entitats (Arran, Assemblea d’Aturats i Aturades de Granollers, Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, Associació Papers i Drets per a Tothom, Ca l’Enkant, CNT, CUP, Coordinadora d’Aturats i Aturades del Vallès Oriental, Embat, Endavant, EUiA Granollers, Marea Pensionista de Granollers, Podem Cardedeu, Podem Granollers i SEPC Vallès Oriental) han participat en una manifestació que ha anat des de l’estació de Granollers Centre fins a la plaça de la Porxada.


Durant la manifestació s’han llençat consignes contra el sistema capitalista, a més de crítiques als sindicats UGT i CCOO.

Un cop arribats al destí, s’han dividit els discursos en quatre blocs: dona i treball, defensa del territori, moviment obrer i la importància dels serveis públics. A més, també hi ha hagut intervencions de representants de l’enllumenat públic de Granollers i del sector carni d’Osona per explicar el seu conflicte laboral.

 

Aspecte que oferia la Porxada durant els discursos Foto: Jaume Ventura


Un dels membres de l’organització, Lluís Guix, ha destacat que la recuperació econòmica no és certa, ha avisat que les retallades que s’han fet i es faran “seran permanents” i que per lluitar contra això cal mobilitzar-se “no només l’1 de maig”.

 

Participació