Agredit el recepcionista de l'Hotel Suís de Sant Celoni

Els fets han passat aquesta nit a les mateixes dependències de l'hotel

Redacció
01 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:16h
Seqüeles de l'agressió d'aquesta nit al recepcionista de l'Hotel Suís de Sant Celoni
Seqüeles de l'agressió d'aquesta nit al recepcionista de l'Hotel Suís de Sant Celoni | Miquel Comas
Miquel Comas Dorca, recepcionista de l'Hotel Suís de Sant Celoni ha denunciat que aquesta nit passada ha estat agredit al mateix hotel per un home corpulent d'1,80 metres d'alçada aproximadament, 80 kg de pes, entre trenta i quaranta anys d'edat amb accent d'algun país de l'Est, poc cabell i visiblement begut. L'agressió, cap a les 11 de la nit, va ser a conseqüència de barrar-li el pas a l'establiment i negar-li una habitació.

Pel que explica l'agredit, va tenir sort de l'arribada en aquell moment de dos clients a l'hotel -maquinistes de Renfe- que van ajudar a reduir-lo, així com la ràpida intervenció de la policia local de Sant Celoni. Pel que sembla, l'agressor es tracta d'una persona que fa dies que està voltant pel poble i no és el primer problema que ocasiona al municipi.

Miquel Comas ha manifestat que passades unes hores està més tranquil però que va passar per moments de molta tensió perquè la cosa podria haver estat molt pitjor del que finalment va ser. També lamenta que les lleis siguin tant permisives en casos com aquest i diu que per això no li estranya que els maquinistes de Renfe hagin de venir de l'estació fins l'hotel "per qüestions d'inseguretat ciutadana", com ells mateixos han reconegut.

Arxivat a