El CH Palautordera no puntua a La Roca i es jugarà la permanència en la darrera jornada

La derrota dissabte contra el BM La Roca (26-24) i la victòria del Bordils davant el Joventut Mataró (27-21) estreny la classificació i posa l'aigua al coll als del Baix Montseny

30 d'abril del 2017
Actualitzat el 02 de maig a les 10:01h
Partit de la primera volta entre el CH Palautordera i el BM La Roca
Partit de la primera volta entre el CH Palautordera i el BM La Roca | Jordi Purtí
La derrota del Club Handbol Palautordera Salicru aquest dissabte a la pista del BM La Roca (26-24) combinada amb la clara victòria del Club Handbol Bordils B davant el Joventut Mataró aquest diumenge al migdia (27-21) fa que el Palau es juguin al tot o res el cap de setmana vinent la permanència a la Primera Divisió Estatal, la darrera jornada del campionat de lliga.

Els del Baix Montseny van fer ahir un bon partit a la pista dels roquerols i, segurament, van merèixer una mica més de premi que no pas sumar zero punts que el fan estar amb l'aigua el coll. Els de Marc Lurbe van començar bé el partit aconseguint avantatges de fins a tres gols (4-7) als quinze minuts de joc. L'equip de casa va reaccionar fins empatar a 8 al minut vint-i-ú. A partir d'aquí avantatges mínims per arribar al descans amb un empat a 12 gols.

A la segona part el Palau va saber mantenir-se amb seriositat a la pista anant per arrera en el marcador no més enllà dels dos gols, diferència que els del Baix Montseny sempre remuntaven (23-23) a menys de cinc minuts pel final per arribar la jugada clau a quatre minuts pel final amb l'exclusió per dos minuts del jugador del CH Palautordera Carles Jabbour, cosa que el BM La Roca va aprofitar per marcar la diferència inabastable pels palauencs per arribar al final amb 26-24.

I dissabte vinent jornada unificada a les 7 de la tarda. El Palau rebrà a casa l'Handbol Sant Quirze, no és el millor contrincant per treure un bon resultat però els del Vallès Occidental ja que són quarts i passi el que passi en la darrera jornada no es mouran d'aquesta posició, cosa que podria ser un avantatge i també cal confiar amb l'equip palauenc ja que en aquesta lliga han estat capaços de guanyar al segon i al tercer.

I de passada, tornar a mirar el resultat del Bordils que dissabte juga a Sant Cugat, un equip força irregular que ara està en la novena posició de la classificació i que per conservar-la haurà de guanyar.