«Marionettes» la col·lecció més xocant de l'estilista de Sant Celoni Montse Morella

Triomfa a l'altra banda de l'Atlàntic amb colors estridents, materials i textures sintètiques, complements molt significatius, i actituds extremes

Redacció
28 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:46h
Montse Morella, l'estilista celonina que ha tornat a sorprendre
Montse Morella, l'estilista celonina que ha tornat a sorprendre | David Arnal

"Tots som titelles. Titelles moguts pels fils dels dictàmens socials."  Aquesta és la premissa a partir de la qual Montse Morella, estilista celonina, ha creat la seva última col·lecció de perruqueria d'Avantguarda: Marionettes. Una crítica ferotge a la societat actual, víctima dels excessos i de les modes supèrflues i deshumanitzants.

I aquesta crítica l'ha portat fins l'altra banda de l'Atlàntic, on el passat 26 de març Morella es va proclamar finalista en la categoria editorial de la primera edició dels ABS Global Image Awards, lliurats a Chicago en el marc de la prestigiosa fira Americ's Beauty Show by Cosmetologists Chicago. Dies després li van concedir el premi a la millor fotografia del Premis Tocado, uns reconeguts guardons nacionals del sector de l'estètica.

La col·lecció ha tingut una rebuda molt bona entre la premsa especialitzada des del moment en que es va fer pública, i en poques setmanes va aconseguir ser portada de la revista Coiffure Professionnelle, una de les més prestigioses del sector. Les maleducades i grolleres titelles de Montse Morella també han estat portada de la revista DeSalón (Xile).

De fet, a Chicago la col·lecció es va aconseguir col·locar entre els finalistes a la categoria editorial, on es valora el conjunt final de la imatge, i no només els aspectes relacionats amb la perruqueria. Colors estridents, materials i textures sintètiques, complements molt significatius, i actituds extremes, fan de Marionettes una de les col·leccions de perruqueria creativa més xocants dels últims anys.

Tradició familiar

Montse Morella pertany a una família amb tradició barbera i perruquera que es remunta a tot el segle XX. La perruquera de Sant Celoni va formar-se amb primeres figures del món de l'estilisme i la perruqueria com Vidal Sasoon, Toni & Guy, Mahogany… Incansable per aprendre i investigar, acaba treballant durant un període de temps al Japó, on adquireix una influència que encara avui dia és evident en el seu segell: "Morella Hair Center".

28 anys després de la seva inauguració, la perruqueria-barberia de Montse Morella segueix sent un referent pels altíssims nivells de qualitat, servei, professionalitat i passió. El saló va ser distingit amb la Q* de qualitat i l'Estrella Global Salon per la bona gestió i qualitat que ofereixen als seus clients, menció que atorga theQhair – Guía de la Calidad de la Peluquería del Segle XXI, eina que pretén dotar de prestigi i fiabilitat aquells establiments que destaquin.
 

Models de la col·lecció Marionettes de Montse Morella Foto: David Arnal

Arxivat a