L'Ajuntament de Sant Celoni busca nom per una plaça i un carrer

Estaran localitzats al voltant de l'institut i de la nova escola Soler de Vilardell que s'està construïnt

Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat el 01 de maig a les 17:43h
Procés participatiu per trobar nom a una plaça i a un carrer a Sant Celoni
Procés participatiu per trobar nom a una plaça i a un carrer a Sant Celoni | AJSC
Fins el dia 5 de maig hi ha temps per poder participar en l'elecció del nom del carrer i de la nova plaça de l'Institut i de l'escola Soler de Vilardell. Fins ara, més de setanta persones ja han proposat un nom a través de la butlleta que aquest darrer Sant Jordi es podia omplir a l'estand de l'Ajuntament o via un formulari del web municipal. Les propostes també es poden fer arribar de manera presencial a l'Oficina de Turisme de Sant Celoni. Entre tots els noms proposats, una comissió n'escollirà 10 que llavors es posaran a votació ciutadana a finals del proper mes de maig.

El projecte d'adequació dels accessos a la Pistes Municipals d'Atletisme, l'Institut Baix Montseny i la nova Escola Soler de Vilardell contempla una superfície de més de 6.600 metres quadrats que inclouen un vial d'accés, una plaça i una zona d'aparcament. Més enllà d'ordenar i urbanitzar l'espai, s'ha volgut integrar elements concrets del coneixement com són: una espiral de Fibonacci, les regletes de Maria Antònia Canals, els sòlids platònics, la representació gràfica del teorema de Pitàgores entre d'altres, que conviden als alumnes a fer-se preguntes, intuir, i millorar el seu interès per a l'aprenentatge. Pel que fa al tractament superficial del paviment, s'ha optat per una solució de plataforma única sense esgraons en tota la superfície.

Abans de ser aprovat pel Ple municipal, el projecte es va compartir amb la direcció i AMPA de l'IES Baix Montseny i l'escola Soler de Vilardell.  El període d'execució previst es fixa entre el 25 de juny i el 10 de setembre aprofitant l'aturada de l'activitat escolar. El pressupost de l'obra és de 327.518,96 euros.




 
Arxivat a