La regidora d'ERC Griselda Postigo presenta el seu llibre «11 dones de Vallgorguina»

La diputada republicana al Congrés del Diputats de Madrid va participar de la presentació

Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:23h
D'esquerra a dreta Pep Cruz, Ana Surra i Griselda Postigo
D'esquerra a dreta Pep Cruz, Ana Surra i Griselda Postigo | ERC Vallgorguina
La secció local d'ERC de Vallgorguina ha presentat el llibre 11 dones de Vallgorguina, obra de la regidora republicana de l'Ajuntament d'aquest municipi del Baix Montseny, Griselda Postigo. L'acte que va tenir lloc divendres passat el va presentar Pep Cruz, president de la Secció Local i també regidor al consistori vallgorguinenc.

La presentació va tenir una assistència de quaranta-tres persones, entre les quls hi cal descatar el president d'ERC del Vallès Oriental, Oriol Ramon, la presidenta d'ERC del Maresme, Mònica Palacín,  i la diputada al Congrés dels Diputats, Ana Surra. El llibre conté les aportacions en forma de receptes de cuina i vivències personals de dones que
van venir d'altres països que, per raons diverses, estan vivint a Vallgorguina.

L'autora del llibre, Griselda Postigo agraeix la participació i disposició d'aquestes dones per la seva col·laboració i implicació en la confecció del llibre. La diputada republicana Ana Surra, uruguaiana de naixement, va destacar que en la nova República Catalana "tots i totes som importants per construir un país lliure, divers i just".
 
Arxivat a