Hostalric tanca la 21a edició de la Fira Medieval amb molta participació

Durant tres dies milers de persones han omplert els carrers de la vila interessats per la Fira i el patrimoni històric d’Hostalric

Redacció
17 d'abril del 2017
Actualitzat el 18 d'abril a les 15:49h
Activitats de la Fira Medieval d'Hostalric
Activitats de la Fira Medieval d'Hostalric | La Selva Comunica

El sopar-espectacle medieval, amb uns 800 comensals, va tancar anit la Fira Medieval 2017 que ha estat molt participativa oferint al públic la descoberta del seu passat i present medieval. Precisament les visites guiades que s’han fet al castell (que no eren de lliure accés) han tingut un gran èxit amb prop de 1.600 persones, durant els tres dies, que han pogut conèixer una mica més de la història de la vila amb les explicacions que els han donat els Guies Locals d’Hostalric. També s’ha pogut pujar a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà des d’on hi ha unes espectaculars vistes.

Tot el nucli històric ha estat protagonista de la Fira acollint activitats diverses per a tots els públics. Els visitants, arribats d’arreu de Catalunya, han trobat lluites de cavallers, tornejos de cavalls, els arquers, els trobadors, la gastronòmica medieval, un gran mercat de productes medievals, els Templers d’Hostalric, jocs i tallers infantils o cercaviles amb música medieval. Els carrers del nucli històric s’han engalanat per a l’ocasió amb motius de l’època medieval. Tot el que s’ha trobat aquests dies a la vila d’Hostalric ha recreat aquesta època en la que Hostalric va ser la capital de l’extens vescomtat de Cabrera.

La Fira Medieval d’Hostalric, considerada un referent a Catalunya, és un magnífic esdeveniment que possibilita donar a conèixer els atractius que es concentren al petit terme municipal: patrimoni històric, arquitectònic, cultural, natural i gastronòmic i que fan que la vila s’hagi convertit en un interessant punt d’atracció turística, un dels principals motors econòmics d’Hostalric.
 

El patrimoni d'Hostalric posat en valor durant la Fira Medieval Foto: La Selva Comunica