El celoní Rafa Coto s'introdueix a la superlliga xinesa

Ha negociat ofertes "marejants" pels davanters Cavani i Nolito

Redacció
12 d'abril del 2017
Rafa Coto amb el jugador de la Lazio, Keita Baldé, a qui també representa
Rafa Coto amb el jugador de la Lazio, Keita Baldé, a qui també representa | RCoto
Dies moguts els que està tenint aquestes darreres setmanes el celoní Rafa Coto, propietari de la societat RCoto, SL. El passat 5 d'abril el rotatiu barceloní Mundo Deportivo va publicar la notícia de diverses ofertes "marejants" que el Tianjin Quanjin de la Superlliga xinesa i principal equip de Shangai dirigit per Fabbio Cannavaro ha fet a jugadors com Cavani, davanter del Paris Saint Germain i Nolito, del Manchester City, en les quals Coto hi ha intervingut com a intermediari.

En aquest sentit, es parlava de 25 milions nets per temporada i un contracte de tres anys per al jugador uruguaià i que el president del club parisenc es va negar a acceptar malgrat els 40 milions que l'equip xinès pagava de traspàs. L'oferta per Nolito, del qual Coto és el seu advocat, era de 21 milions nets per temporada i un contracte de tres anys, però que l'ex del Barça no en vol sentir a parlar fins després del mundial, tot i que ara juga poc amb Josep Guardiola. Ofertes que el propi Rafa Coto ha confirmat a NacióBaixMontseny i que ha signat un acord amb els tres clubs més importants de la lliga xinesa i "estic negociant totes les operacions".

Contactes amb els clubs i evidentment amb els jugadors. El diari esportiu Marca publica avui una fotografia que els jugadors del Manchester City, Nolito i Silva s'han fet amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera i Rafa Coto, en un sopar celebrat a Palma de Mallorca.

Fitxatge del pilot Óscar Gutiérrez

La societat celonina RCoto també estarà present en el món del motociclisme ja que recentment ha fitxat al jove pilot de motos de Santa Maria de Palautordera Óscar Gutiérrez. Aquesta temporada correrà amb Yamaha Stratos i la temporada vinent molt problablement ho farà al mundial amb Moto 3.