Tres accidents en un sol matí a la C-61 a Vallgorguina

Hi ha implicades tres motos i un cotxe

Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:13h
Accident de cotxe a la C-61 a l'alçada de Vallgorguina
Accident de cotxe a la C-61 a l'alçada de Vallgorguina | NBM
Matí de diumenge complicat a la carretera C-61 a l'alçada de Vallgorguina on s'hi van veure implicades tres motos i un cotxe. El primer accident va passar cap a dos quarts de deu del matí en el punt quilomètric 17 on pel que sembla un motorista que s'havia avançat al grup va fer una frenada esperant l'arribada dels seus companys i va xocar contra una tanca a la recta del Tastavins.

I quan encara no s'havien acabat les tasques de neteja de la via i retirada de la moto d'aquest accident, vint minuts més tard mentre el vigilant de Vallgorguina demanava als vehicles que circulaven per la C-60 que aminoressin la marxa dues altres motos van xocar entre elles, després que la que anava al davant va frenar i la del darrera no va ser-hi a temps. Aquest accident pràcticament va coincidir en el mateix punt quilomètric on hi va haver el primer. Una ambulància del SEM ha hagut d'evacuar els ferits amb fractura d'ossos.

El tercer accident del diumenge al matí va ser cap a dos quarts d'una del migdia, un cotxe sol es va estimbar davant del pont del restaurant el Xeremell, situat en el punt quilomètric número dotze d'aquest carretera C-61 que uneix Sant Celoni amb Arenys de Mar. Al lloc dels accidents t5ambé s'hi van desplaçar els mossos d'esquadra.
 

Una de les motos accidentades aquest diumenge al matí a Vallgorguina Foto: NBM

 


Accident de moto a la C-61 a Vallgorguina Foto: NBM

Arxivat a