Sant Celoni presenta el I Festival de màgia Màgic Loni

Des 18 al 22 d’abril es podrà gaudir d’espectacles al carrer i una gran gala final al Teatre Ateneu

Redacció
07 d'abril del 2017
Actualitzat a les 8:45h
Raül Garcia i el Mag Edgard presentant el Festival de màgia Màgic Loni
Raül Garcia i el Mag Edgard presentant el Festival de màgia Màgic Loni | Jordi Purtí
La setmana de Sant Jordi, Sant Celoni acollirà el I Festival de màgia Màgic Loni organitzat per la Companyia Mag Edgard amb la col·laboració de l'Ajuntament amb voluntat de convertir-se en una cita anual que reuneixi alguns dels millors mags del moment. Tal i com va explicar el regidor de Cultura i Educació, Raül Garcia la proposta arriba de la Cia Mag Edgard"amb qui hem treballat altres vegades i coneixem les seves propostes, professionals i de molt nivell dins el món de la màgia, que ens fa connectar a grans i petits amb el nostre nen i ens deixa a tots al·lucinant".

En aquesta línia, el Mag Edgard, va presentar el cartell com una "reunió de grans mags, bons amics del sector que sempre estan voltant pel món i que amb l'organització del Festival troben l'ocasió per trobar-se i oferir un bon cartell".

La programació

El Festival proposa espectacles de màgia, dos d'ells a l'exterior, la setmana de Sant Jordi, del 18 al 22 d'abril. Dimarts, 18 d’abril, a les 7 de la tarda a la Biblioteca l'Escorxador, hi haurà la primera activitat del Festival, amb la presentació del llibre Màgia amb aliments del Mag Gerard, grans i petits podran gaudir d'alguns dels jocs de màgia que conté el llibre. A continuació, Ramón Mayrata explicarà la història de la màgia i el Mag Edgard n'oferirà un tast.
 
Divendres, 21 d’abril, a les 6 de la tarda, a la plaça de la Biblioteca, espectacle de màgia per a grans i petits a càrrec d'Adrián Conde. Un espectacle molt cuidat.
 
Dissabte, 22 d’abril, a 2/4 d'1 del migdia, a la plaça de la Vila, estrena de l'espectacle de màgia per a tota la família "Adivina qué" amb Adrián Conde.
 
Per cloure el Festival, el mateix dissabte 22 d'abril hi haurà el plat fort a les 7 de la tarda al teatre Ateneu amb la Gran Gala presentada pel Mag Gerard (un mag molt divertit de la nova generació de mags que barreja, de manera original i sorprenent, màgia i stand up comedy) amb les actuacions del Duo Kybalion vingut de Rússia, especialistes en el canvi de vestit, fliparem; El Mago Félix, campió d'Espanya i d'Europa que domina d'una manera espectacular els trucs de màgia amb les mans; el mateix mag Edgard; l'Amélie, una noia que ens proposta un tipus de màgia molt poètica i l'Adrián Conde, un mag clown que ens farà riure.
 
Arxivat a