L'exèrcit espanyol trepitja territori del Baix Montseny

Durant tres dies vuitanta soldats faran exercicis militars en vehicle i a peu

Redacció
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:12h
L'exèrcit espanyol ja va fer maniobres l'agost del 2014 al Montseny
L'exèrcit espanyol ja va fer maniobres l'agost del 2014 al Montseny | Arran
Una vuitantena de soldats de l'exèrcit espanyol fan maniobres des d'aquest dilluns, 3 d'abril, fins al dimecres, 5 d'abril, a Arbúcies i Riells-Viabrea i Viladrau. Els tres ajuntaments van rebre dies enrere un comunicat en el que se'ls feia saber que una vuitantena de soldats farien exercicis a peu i amb vehicles dintre dels seus termes municipals, sense especificar en quins indrets s'estan fent.

Per aquest motiu l'Ajuntament de Viladrau ha emès un BAN per informar els veïns dels exercicis que faran els soldats al municipi, a peu i en vehicle.

En aquest BAN, l'Ajuntament remarca que, juntament, amb l'Assemblea Nacional Catalana del municipi, han fet entrega dels 80 plànols del poble i de 80 fulls informatius per adherir-se al Pacte Nacional del Referèndum. Alhora demanen a tots els vilatans, entre altres coses, que aprofitin l'ocasió per aconseguir adhesions pel Pacte Nacional pel Referèndum amb la visita dels militars.

Des d'Arbúcies s'han alçat algunes veus lamentant que hagin hagut d'assabentar-se d'aquestes maniobres a través del poble veí i esperen que es faci el mateix perquè "Ni a Arbúcies, ni Riells, ni a Viladrau sou benvinguts".