Electes d'ERC del Baix Montseny acorden a Breda articular un discurs comarcal propi

De la reunió d'avui n'ha sortit el compromís d'anar-se trobant periòdicament per tal de fer un seguiment de la situació de les reivindicacions territorials

Redacció
01 d'abril del 2017
Actualitzat el 04 d'abril a les 8:49h
Càrrecs electes d'ERC reunits a Breda
Càrrecs electes d'ERC reunits a Breda | ERC
Aquest dissabte al matí al Centre Cívic de Breda ha tingut lloc una reunió de càrrecs electes i seccions locals d'ERC i JERC del Baix Montseny amb la voluntat de començar a treballar de manera coordinada d'acord amb les problemàtiques, necessitats i aspiracions del territori. D'aquesta reunió n'ha sortit el compromís d'anar-se trobant periòdicament per tal de fer un seguiment de la situació de les reivindicacions territorials, així com per estructurar un discurs propi comarcal dels republicans.

Un dels compromisos que ha sorgit de la reunió és el de fer front comú en matèria d'infrastructures, posant èmfasi en el col·lapse que pateix la C35 en el seu pas pel Baix Montseny. Properament es preveuen algunes accions conjuntes per reivindicar millores a aquesta carretera. Entre els assistents a la reunió hi ha hagut l'alcalde de Breda, Dídac Manresa; l'alcalde de Cardedeu, Enric Olivé; l'alcalde de Campins, Joan Lacruz; i la 1a tinent d'alcalde de Sant Celoni, Magalí Miracle, havent-hi representació d'onze municipis diferents: Arbúcies, Breda, Campins, Cardedeu, Llinars del Vallès, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina.