Caos telefònic a l'Ajuntament de Vallgorguina

Des d'avui a primera del matí el consistori torna a estar incomunicat

Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat el 25 de març a les 15:18h
Nova centraleta de telèfons de l'Ajuntament de Vallgorguina
Nova centraleta de telèfons de l'Ajuntament de Vallgorguina | NBM
Després de l'episodi viscut a finals de la setmana passada i a començaments d'aquesta per una avaria que va deixar durant quatre dies sense comunicació telefònica l'Ajuntament de Vallgorguina, tot feia pensar que la situació ja estava solucionada, no pas sense un estira i arronsa entre les companyies Movistar i Vodafone ja que cap de les dues volia fer-se'n càrrec. Finalment, Movistar va cedir i els seus operaris ho van arreglar.

Però, només quatre dies després l'Ajuntament de Vallgorguina ha tornat a viure un caos telefònic i des de primera hora d'aquest divendres 24 de març torna a estar incomunicada i, aquesta vegada, no sembla que sigui per culpa d'una avaria. El motiu és que ahir dijous operaris de Vodafone es van presentar al consistori per posar en marxa els telèfons de la seva companyia ja que fa dos anys van guanyar el concurs convocat per l'Associació Catalana de Municipis (ACM), però fins ara no se n'havien preocupat mai, més enllà de deixar uns aparells de telèfon que no s'han utilitzat, segons que han explicat des de l'Ajuntament de Vallgorguina.

Les mateixes fonts han dit a NacióBaixMontseny que ahir quan els operaris van marxar tot funcionava, però aquest matí el senyal s'ha interromput i la comunació és impossible i no se sap quan estarà resolt. Des de l'Ajuntament també han expressat la seva sorpresa perquè amb la nova operadora de telefonia no els inclou el fax ja que segons la companyia no entrava dintre del concurs.

Més enllà del malestar pel servei que estan rebent els responsables municipals de Vallgorguina esperen que aquesta situació no s'allargui i se solucioni ben aviat.
Arxivat a