Llinars del Vallès no oblida els morts en l'accident de la Germanwings

Avui fa dos anys del fatídic accident en el que també hi va morir una jove de 31 anys veïna de Sant Esteve de Palautordera

Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat el 26 de març a les 12:21h
Divuit roses en record dels alumnes i professores que van perdre la vida en l'accident aeri
Divuit roses en record dels alumnes i professores que van perdre la vida en l'accident aeri | Institut Giola
Ni l'Institut Giola ni el poble de Llinars del Vallès no obliden el fatídic accident d'aviació de l'Airbus A320 de la companyia alemanya Germanwings als Alps Occitans el 24 de març de l'any 2015 en el qual hi van morir les 150 persones que hi viatjaven i, entre les quals setze alumnes i dues professores del Joseph-Köning-Gymnasium d'Halterm and See d'Alemanya que tornaven a casa seva després d'haver passat un dies d'intercanvi amb alumnes de l'Institut Giola de Llinars del Vallès.

El municipi, com ja va fer l'any passat els ha recordat amb un minut de silenci a les 10:40 del matí, hora de l'accident, a la plaça de la Vila i a l'Institut Giola s'han dipositat "divuit roses, divuit records" al costat de la placa que conté el nom dels alumnes i professores en el passeig dels Alemanys inaugurat l'any passat.


 
D'altra banda, aquest proper diumenge a la parròquia Santa Maria de Llinars del Vallès s'oferirà una missa pels morts en l'accident, pels seus familiars i amics que van compartir els seus darrers dies "el millor regal que els hi podem oferir des de la fe", diuen.

Una de les passatgeres de l'avió Airbus 320 de la companyia Germaniwings accidentat que feia el trajecte entre Barcelona i Düsseldorf era veïna de Sant Esteve de Palautordera. Es tracta de Laura Altimira Barri una jove de 31 anys que viatjava a Alemanya per motius professionals. La notícia va commocionar el municipi ja que formava part d'una família molt coneguda.