El CH Sant Esteve sense rèdit en la seva visita a Bordils (25-23)

La reacció final dels del Baix Montseny no va ser suficient per puntuar en un partit entre rivals directes per fugir del descens

19 de març del 2017
Actualitzat a les 15:31h
El CH Sant Esteve no puntua a Bordils
El CH Sant Esteve no puntua a Bordils | CH Bordils
El Club Handbol Sant Esteve no va poder puntuar a la pista del Club Handbol Bordils i en va sortir derrotat per 25 a 23 en un partit que els dos equips, novells a la Primera Divisió Estatal, lluiten per no caure en zona de descens malgrat que de moment tenen una mica de margfe a sis jornades pel final de la temporada.

El marcador ma tothora va ser molt ajustat, sobretot en els primers trenta minuts que van acabar amb un mínim avantatge d'un gol per l'equip gironí 12-11. A la segona part el Bordils va estar més encertat tant en defensa com en atac que no pas els del Baix Montseny, cosa que va permetre aconseguit un avantatge de cinc gols que van trencar el partit a menys dee deu minuts pel final.

A partir d'aquí reacció insuficient dels de Pau Ventura amb dos gols de Tomeu Aspa i un de Jordi Planas -en total en va fer vuit- i també el mur gairebé infranquejable del porter bordilenc David Mach.