El CH Palautordera no falla i suma dos punts vitals a La Salle Bonanova (23-24)

19 de març del 2017
Actualitzat a les 15:37h
Dos punts d'or per al Club Handbol Palautordera Salicru
Dos punts d'or per al Club Handbol Palautordera Salicru | Jordi Purtí
Es va patir fins el darrer segon del partit però el Club Handbol Palautordera Salicru ha aconseguit sumar dos punts a la pista del CE La Salle Bonanova que bé li poden valdre mantenir la Primera Divisió Nacional. El partit va estar igualat fins al darrer moment i gràcies a la "cara" del porter palauenc Adrià Casado aturant bel darrer atac dels lasal·lians va poder mantenir el 23-24 final.

El partit va estar igualat en tot moment amb alternatives en el marcador sense grans avanatatges per cap dels dos equips, tot i així el CH Palautordera va poder marxar al vestidor amb una renda de dos gols que li permetia encarar els darrer trenta minuts de partit amb cert optimisme.

A l'inici de la segona part dos gols consecutius de Marc Morales va suposar una rendas màxima pels del Baix Montseny amb 9-13 que després es repetiria amb 10-14 i 11-15. A partit d'aquí, però, minuts de desconnexió del Palau i La Salle Bonanova ho aprofita per remuntar amb un empat a 16 en el minut 11 de la segona part i 17 a 16 passats els 12 minuts.

Fins al final igualtat màxima amb un darrer quart d'infart ja que els dos equips necessitaven els punts. A falta de vint-i-vuit segons altra vegada Marc Morales marca per avançar el CH Palautordera 23-24 que ja va ser definitiu tot i l'opció d'empat dels barcelonins.

Després d'aquest resultat els de Marc Lurbe sumen setze punts, quatre per sobre del descens que segurament ajudarà a encarar els darrers sis partits que queden amb una cara més somrient.