Concert Kaa de Karol Green a l'Ateneu de Sant Celoni

El concert serà el dissabte 18 de març a la sala petita de l'Ateneu

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a les 17:49h
Karol Green
Karol Green | KG


La Karol construeix un univers sonor utilitzant diversos instruments musicals, teclat, guitarra, percussions i veu. Enllaça allò acústic amb la tecnologia, utilitzant suports com loop station i efectes per poder construir cançons com un puzzle, peça a peça. És així que en primera persona presenciem la fabricació d’una cançó, des del primer so fins la seva estructura global, tot rigurosament enregistrat en directe.
 
El repertori Kaa de Karol Green inclou una barreja de temes propis i covers de l'estil soul i pop. Busca alegrar i emocionar les ànimes del públic, i gaudir junts de la màgia de la música i les bones vibracions.
 
Biografia de Karol Green:
 
La Karol crea música amb el cos o, si hi ha un instrument musical, agafa ritme amb agilitat i la rapsòdia floreix. Tan oberta és amb la música que sembla que s'obri una nova manera de viure-la i captivar l’esperit de l’espectador.

És una dona sud-africana que viu integrada a casa nostra des dels dotze anys. Inicià el seu periple musical als disset anys com a integrant d' una coral de gospel, on va començar actuant-hi de solista i assumint les tasques de coreògrafa. Com una esponja, va anar integrant coneixements en tècnica vocal, ritme i expressió corporal.

La seva escola vital ha estat el gran nombre de projectes musicals en que s'ha involucrat durant els quinze anys que porta a Barcelona, en els quals continua tenint una participació molt intensa. Són diversos projectes i corrents que inclouen percussió corporal, soul, músiques del món, gospel i música africana. Un dels més destacats és aquest projecte a on els concerts utilitza la tècnica del looping. 

Amb grans dots de directora, dirigeix les corals Gospelians de Girona i Cor Gospel Gràcia, grups coneguts per la seva participació en la 1a temporada del concurs de TV3 Oh Happy day. Aquesta artista intrèpida, a més, ha engegat la primera jam de gospel participatiu sota el nom de The Gospel Jam que se celebra dos cops l'any i és una oportunitat única per compartir la passió per aquest estil de música. Actualment dirigeix també la Coral de Gospel Sant Celoni.
 

Karol Green


 
Arxivat a