El Castell de Montsoriu ja és entre els 20 monuments favorits dels catalans

Fins el dia 21 de març es pot votar per aconseguir que passi a la següent fase del concurs "Monument favorit dels catalans 2017"

Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 16:15h
El Castell de Montsoriu un dels monuments més valorat pels catalanas
El Castell de Montsoriu un dels monuments més valorat pels catalanas | Memga
El castell de Montsoriu és una de les 20 icones patrimonials finalistes del concurs del monument favorit dels catalans 2017 que ha impulsat les revistes Sàpiens i Descobrir. Ara, fins el pròxim 21 de març es pot votar el favorit entre aquests vint i els dotze monuments menys votats quedaran eliminat, la qual cosa vol dir que n'hi haurà vuit que seguiran en competició.

A partir del 21 de març, comença la fase de les eliminatòries amb els quarts de final, en què el primer classificat es batrà en duel amb el vuitè classificat, el segon competirà amb el monument que hagi quedat en setè lloc, i així successivament, fins al 18 d’abril.

Els quatre monuments guanyadors d’aquestes rondes passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d’abril i el 2 de maig.

El combat decisiu, la gran final monumental, durarà una setmana i es resoldrà el dimarts 9 de maig, dia en què acaba el concurs i se sabrà, gràcies a les votacions populars, quin és el monument favorit dels catalans 2017.

Per poder votar cal entrar en aquest enllaç i registrar-se. Es pot votar una vegada cada hora i per cada vot s'optarà a un dels 100 premis que es sortegen cada setmana a partirde dimarts de la setmana vinent.