Guanyen 4 a 5 al Barça remuntant en el darrer minut del partit

14 de març del 2017
Actualitzat a les 16:28h
Jugadors veterans del CP Sant Celoni
Jugadors veterans del CP Sant Celoni | CP Sant Celoni
Meritòria victòria aquesta nit passada de l’equip veterà del Club Patí Sant Celoni al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona per 4 a 5 i remuntant en el darrer minut del partit, corresponent a l’Old League. Óscar Sáez, porter del club celoní ha manifestat que guanyar a la pista dels líders i a un equip ple de dels millors jugadors de la seva generació “és un fet històric per l’hoquei de Sant Celoni. Un somni fet realitat”.

El Club Patí Sant Celoni després d’aquesta victòrias ocupa la cinquena posició de la classificació amb 22 punts després de jugades tretze jornades, amb set partits guanyats, un d’empatat i cinc de perduts. Els jugadors que han aconseguit las gesta són Óscar Sáez, Esteve Costa, Jordi Sáez, David Fitó, Roger Borrull, Eudald Moles i Raimon Pousa.