Presentació a Sant Celoni d'«El càtar proscrit»

El periodista i histpriador Jaume Clotet ha guanyat amb aquesta novel·la la darrera edició del premi Nestor Luján de novel·la històrica.

El càtar proscrit, premi Néstor Luján de Novel·la Històrica 2016.
El càtar proscrit, premi Néstor Luján de Novel·la Històrica 2016. | Jordi Ubach
Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat a les 16:09h
El proper divendres dia 10 de març, a les 19h, a la Biblioteca l'Escorxador, a Sant Celoni, es farà la presentació del llibre El càtar proscrit, de Jaume Clotet, a càrrec de l'autor i amb la intervenció del diputat Jordi Cuminal. L'acte és organitzat conjuntament per la biblioteca i la secció local d'Òmnium.

Jaume Clotet és periodista i historiador. Ha treballat i ha col·laborat per a diversos mitjans de comunicació. Ha estat director del Programa Internacional de Comunicació i Relacions Públiques Eugeni Xammar de la Generalitat de Catalunya i actualment és director general de Comunicació de la Generalitat.

El càtar proscrit ha guanyat la darrera edició del premi Nestor Luján de novel·la històrica. Està ambientada en una època en què la lleialtat és un valor tan preuat com el coratge, on un cavaller occità lluita per preservar la memòria i l’honor d’uns homes i unes dones perseguits pels croats francesos: els càtars occitans, un moviment religiós considerat una heretgia per l’Església de Roma i la repressió del qual va tenir conseqüències importants per a la història de Catalunya.
Arxivat a