El Cor de Maria de Sant Celoni torna a ser solidari amb la Magic Line Barcelona

És el tercer any que hi participa. Enguany amb tres equips i una seixantena de persones

05 de març del 2017
Actualitzat el 06 de març a la 13:48h
La Tona del Cor de Maria a la Magic Line Barcelona
La Tona del Cor de Maria a la Magic Line Barcelona | XBM
Per tercer any consecutiu el Col·legi Cor de Maria de Sant Celoni participa en la caminada solidària Magic Line Barcelona de Sant Joan de Déu. Enguany, en la celebració del 75è aniversari de l'escola, ho fa amb tres equips "La Tona del Cor de Maria, en total una seixantena de persones que han escollit el trajecte de 10 quilòmetres que han aconseguit recaptar 340 euros.

A la Magig Line d'aquest any s'hi han inscrit un total de 886 equips amb 12.565 participants i superant el repte inicial de 248.163 euros ja que en el global de tots els donatius s'han assolit 286.922 euros, segons que s'informa en el web de l'organització.


La Magic Line és la mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.

L'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització.

 

Magic Line Barcelona 2017 Foto: XBM

 

La Tona, geganta del Cor de Maria, al Magic Line Barcelona 2017 Foto: XBM


 

Arxivat a