La deixalleria de Palautordera recull 518 tones de materials l'any 2016

Aquest any 271 usuaris tindran descomptes en el rebut de les escombraries

Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a les 10:04h
Instal·lacions de la deixalleria de Santa Maria de Palautordera
Instal·lacions de la deixalleria de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí

Durant l'any 2016 la deixalleria de Palau ha registrat un total de 10.435 visites i l'aportació d'un total de 518 tones de materials, segons les dades que ha donat a conèixer l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. En aquest sentit, de les visites rebudes,un total de 3.116 han estat registrades pels 271 usuaris que han gaudit de descompte de la taxa d'escombraries per fer les aportacions amb el carnet de deixalleria. 

Des de l'Ajuntament es recorda que en aquest equipament s'hi poden portar residus voluminosos i pesants com runa, poda, fustes, mobles. També aquells residus que per la seva naturalesa poden contaminar el medi natural com són els fluorescents i bombetes, oli de cuina, oli de cotxe, CD's, piles, aparells elèctrics i electrònics fora d'ús, bateries, pneumàtics, restes de pintura, vernís, radiografies o piles.

Pel que fa a les quantitats recollides 140 tones corresponen a runes, 140 tones més a fusta, 100 tones a voluminosos, 40 tones a restes de poda, 20 tones a ferralla i altres 20 tones a paper i cartró.

 


Estadística tones de materials recollides per la deixalleria de Santa Maria de Palautordera Foto: Àrea Medi Ambient Aj SMP