Una jove celonina guanya el premi per al Disseny gràfic CompostVO

Sara González és estudiant de segon de Batxillerat Artístic a l'IES Mollet del Vallès

Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 15:58h
Sara González premiada pel disseny de CompostVO
Sara González premiada pel disseny de CompostVO | CRVO
Aquesta setmana ha tingut lloc el lliurament del Premi 2017 per al Disseny Gràfic i Imatge Corporativa de la marca CompostVO-Vallès Oriental a la Sala de Plens del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

La guanyadora, la celonina Sara González, estudiant de segon de Batxillerat Artístic a l'IES Mollet del Vallès, ha recollit el Diploma i el premi de 300 euros a bescanviar per material a Abacus Cooperativa, de la mà del president del Consorci, Joan Daví, qui també ha fet lliurament d'un val de 200 euros al centre on la Sara cursa segon de Batxillerat Artístic, l'IES Mollet del Vallès, representat per la coordinadora del Departament d'Arts, Angelina Serra.

El disseny guanyador il·lustra una fulla que representa la matèria orgànica. L'ús dels colors associats a la recollida selectiva"remarcar la necessitat i la importància del reciclatge", afirma l'autora, qui també el descriu com "dinàmic, agradable i pensant per arribar tant a un públic adult com a infantil".

El jurat l'ha escollit per la creativitat de la proposta i per la seva actualitat visual i conceptual, així com pel missatge ambiental que conté. L'elecció ha estat a càrrec de l'artista i alcalde de Sant Esteve de Palautordera Dani Fernández, el dissenyador gràfic Juan José Calvo, la representant dels Centres de Recursos Pedagògics Carme Florit i el president i la gerent del Consorci, Joan Daví i Maria Teresa Machado respectivament.

El logotip guanyador serà la imatge del compost produït a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Consorci. En total han estat quatre les propostes presentades en aquesta primera edició. La guanyadora, de l'IES Mollet del Vallès, i tres més procedents de Cardedeu: dos d'estudiants del Taller Ginebró i un tercer de l'Institut el Sui.
 
Arxivat a