Graining acosta el món de la Fórmula 1 des de Sant Celoni

El celoní Xavi Gàzquez, el seu director i fundador, explica que el portal neix amb l'objectiu de "marcar la diferència, sent un mitjà independent, oferint continguts exclusius, veraços i objectius"

Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:19h
El celoní Xavi Gàzquez, director-fundador de Graining
El celoní Xavi Gàzquez, director-fundador de Graining | Graining
El portal Graining ha engegat els motors per acostar el món de la Fórmula 1 als afeccionats des d'una òptica diferent. El celoní Xavi Gázquez, el seu director i fundador, explica que Graining neix amb l'objectiu de "marcar la diferència, sent un mitjà independent, oferint continguts exclusius, veraços i objectius i realitzant un seguiment exhaustiu de l'actualitat del motor".

Després de vint-i-cinc anys seguint aquest esport i fotografiant per a diversos mitjans de comunicació ha reunit un equip de professionals de primer nivell. Graining comptarà amb la col·laboració independent d'experts de la Fórmula 1 de la talla de Joan Villadelprat, Enrique Scalabroni o Raimon Duran. A més de l'equip de redacció, recerca i fotografia format per Alessandro Sala, Ramón Palanco, Ana Maria Comprat i el propi Xavi Gázquez.

L'objectiu és que durant la temporada es publiquin entrevistes exclusives a pilots i figures destacdes de la Fórmula 1. De fet, ja es poden llegir  en el portal entrevistes a Fernando Alonso i Pedro de la Rosa, així com al mánager de Pirelli, Mario Isola. Graining també explicarà amb anàlisis tècniques realitzades per especialistes i per descomptat amb tota l'actualitat lligada a aquest esport a peu de pista com a mitjà acreditat per la FIA. La fotografia i el vídeo també hi té un espai important.

Xavi Gázquez diu que Graining aspira a convertir-se a mitjà termini en "un referent a nivell nacional i internacional, gràcies als sòlids coneixements dels seus col·laboradors i a les aportacions dels propis lectors" i que l'èxit del projecte radicarà en la capacitat de transmetre "la passió que tot l'equip sent per aquest esport".
Arxivat a