El PSC posa la piscina descoberta com a prioritat per aprovar el pressupost de Sant Celoni

Les obres de millora del passeig Francesc Fullà "Xumbo", el pas soterrani a la C35 i una partida de 250.000 euros per plans d'ocupació són altres prioritats que han posat sobre la taula

Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:01h
Grup Municipal del PSC de Sant Celoni
Grup Municipal del PSC de Sant Celoni | PSC Sant Celoni
El PSC de Sant Celoni ja ha fet saber a l'equip de govern municipal (PdeCat i ERC) quines són les seves prioritats per poder donar el vistiplau al pressupost de l'Ajuntament d'aquest any 2017 que si no hi ha res que ho impedeixi es portaran a aprovació la setmana vinent en un ple extraordinari. Els socialistes basen la seva proposta en quatre apartats principals, segons que ha assenyalat Eduard Vallhonesta.

D'aquesta manera volen que es facin obres de millora al passeig Francesc Fullà "Xumbo" al barri de Les Borrelles a partir d'un procés participatiu amb els veïns i que estigui enllestit la primavera del 2018. Aquestes obres, a més, ho relacionen conjuntament amb el pas soterrani a la C35 que permeti travessar aquesta via "de manera digna i segura", assenyalen des d'aquest grup municipal.

Una de les principals prioritats, però, és la construcció de la piscina municipal descoberta, equipament inexistent des de fa anys a Sant Celoni. En aquest sentit, vol queja es pugui utilitzar l'estiu de l'any vinent.

També demanen una partida de 250.000 euros que s'hauran de destinar a plans d'ocupació, el desglossament de la qual proposen que 150.000 euros siguin per persones més desfavorides, 50.000 euros destinats al sector de persones de menys de 30 anys i 50.000 euros més per a persones de més de 45 anys. En aquest sentit, Eduard Vallhonesta avisa que hi ha diners perquè s'ingressaran 400.000 euros provinents de l'IBI de l'AP7.

La resta de prioritats passen per beques menjador, Pla de Millora de Barris i el Servei d'assistència Domiciliària (SAD). Altres propostes són l'ampliació del cementiri, l'eliminació de barreres arquitectòniques, ampliació de la biblioteca o la coberta  parcial de la pista poliesportiva de l'escola Montnegre de La Batllòria.
 
Arxivat a