Una setantena d'esportistes d'elit animen l'Edu, un nen d'Arbúcies amb linfoma de Hodking

En el vídeo #ÀnimsEdu hi han participat esportistes com Pol i Aleix Espargaró, Gerard Piqué, Raúl Tamudo, Kilian Jornet o Núria Picas

Redacció
25 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:38h
Una setantena d'esportistes donen ànims a Eduard Jordan que pateix linfoma de Hodking
Una setantena d'esportistes donen ànims a Eduard Jordan que pateix linfoma de Hodking | Escola Vedruna d'Arbúcies



"Donaré gas, faré l'última volta, faré el match point definitiu, marcaré el gol de la victòria. Aquesta és la meva cursa i us prometo que la guanyaré. Quan estigui recuperat m'agradaria donar-vos les gràcies personalment. Fins aviat companys". Amb aquestes paraules l'Eduard Jordan, un nen d'Arbúcies d'onze anys que pateix limfoma de Hodgkin, tanca el vídeo elaborat per l'escola Vedruna d'Arbúcies en el qual hi han participat una setantena d'esportistes d'elit per donar-li ànims.

Daniel Castilla, tutor de l'Edu, i Ramon Reyero, director de l'escola Vedruna van impulsar la iniciativa enviant una carta als esportistes demanant-lis la seva col·laboració. La resposta ha estat molt positiva. "Aquest vídeo està protagonitzat per persones que han arribat a aconseguir els seus objectius a nivell esportiu; campions de trofeus, de medalles, de curses. Del món de l'esport en equip, però també dels individuals. Persones diferents però alhora similars, ja que tots tenen en comú certes coses, com ara l'empatia i el caràcter de lluita i superació", es diu en un dels paràgrafs de l'escrit que acompanya el vídeo en el web de l'escola Vedruna.

El corredor de motos Pol Espargaró enceta el vídeo en el que també hi han participat altres esportistes d'àmbits ben diversos com Piqué, Neymar, Tamudo, Leo Baptistao, Marta Unzué, Julen Lopetegui, Luis Enrique o la plantilla del Girona (futbol), la selecció de Sèrbia (futbol sala) Marc Márquez, Laia Sanz o Marc Gené (motor), Kilian Jornet i Núria Picas (corredors de muntanya), Purito Rodríguez (ciclisme), Edi Tubau (hoquei), Esther Guerrero (atleta olímpica), Dani Ballart (waterpolo) o Gerard Figueras (secretari general de l'esport), entre molt altres com el celoní Carles Planas, avui jugador del Celta de Vigo o Keita Balde (arbucienc de naixement i actualment jugador de la Lazio de Roma i de la selecció del Senegal). Tanmateix l'Edu, que juga a futbol i fa atletisme, té paraules d'agraïment pel Club Atletisme Sant Celoni.

El vídeo #ÀnimsEdu es va penjar el 6 de febrer i ja ha estat visualitzat gairebé sis mil vegades.




 

Arxivat a