CH Sant Esteve planta cara al Sant Martí Adrianenc però acaba perdent (27-32)

Els del Baix Montseny han dominat força minuts a la primera part però en el segon temps els visitants han demostrat el seu potencial

18 de febrer del 2017
Actualitzat el 19 de febrer a les 9:47h
Albert Altimira s'ha hagut de retirar per una lesió al genoll a la primera part
Albert Altimira s'ha hagut de retirar per una lesió al genoll a la primera part | Jordi Purtí
El Club Handbol Sant Esteve ha posat les coses força difícils aquesta tarda al Sant Martí Adrianenc, en el partit que s'ha jugat en el pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera en la vintena jornada de la Primera Divisió Estatal. Els del Baix Montseny han dominat bona part dels primers trenta minuts gaudint d'avantatges en el marcador de tres i quatre gols. Tot i així, els liles han anat remuntat per marxar al descans amb un resultat favorable de 13 a 14.

A la segona part, les coses han estat ben diferents i els de Pedro Zarzosa han imposat la seva llei per trencar el partit de manera definitiva en els primers minuts de la segona part aconseguint un màxim avantatge d'onze gols 18 a 29 en el minut dinou d'aquest periode. Els de Pau Ventura, malgrat tot, no han llençat el partit i han seguit competint. En els darrers minuts han pogut escurçar la diferència per deixar el marcador en aquest 27 a 32.

El porter del Club Handbol Sant Esteve ha reconegut que a la segona part els ha faltat benzina i ha lamentat la lesió d'Albert Altimira a la primera part que ha mermat una mica el potencial de l'equip local.

Malgrat la derrota, els de Sant Esteve tenen la salvació una mica més a prop ja que La Salle Bonanova, cuer de la classificació ha derrotat l'handbol Esplugues, penúltim per 24 a 18. L'equip del Baix Montseny també s'ha vist afavorit per la derrota de l'OAR Gràcia a casa contra del BM La Roca.

Jordi Planas amb 11 gols màxim golejador del Club Handbol Sant Esteve, mentre que Miquel Torres amb set ho ha estat pel Sant Martí Adrianenc.