Divuit anys del dia més trist de la història del CH Sant Esteve

Un tràgic accident de trànsit a l'AP7 a l'alçada de Vallgorguina va acabar amb la vida de quatre jugadors de l'equip la matinada del 13 de febrer de 1999

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:49h
Els quatre joves en una foto d'equip
Els quatre joves en una foto d'equip | Josep Garcia/Arxiu revista la Vila
Un any més el Club Handbol Sant Esteve ha recordat els seus hereus. Aquest dilluns s'han complert divuit anys del deia més trist dels seixanta anys d'història del Club Handbol Sant Esteve. La matinada del 13 de febrer de 1999 un tràgic accident de trànsit a l'autopista AP-7 a l'alçada de Vallgorguina va acabar amb la vida de quatre joves jugadors de l'equip. Es tracta d'Oriol Fàbregas Vilà de 26 anys, Joaquim Pascual Sabé de 23, Marc Tobias Martínez de 22 anys i Francesc Puig Montserrat de 24.

La mort dels quatre esportistes va commoure tots els estaments socials d'aquest municipi del Baix Montseny. A l'enterrament, celebrat en el mateix pavelló, hi van assistir més de quatre mil persones. Des de llavors es va decidir que el pavelló municipal de Sant Esteve portaria el nom de Els Quatre Hereus i les seves samarretes serien retirades. El número 3 de Marc Tobias, el 4 de Quim Pascual, l'11 de Francesc Puig i el 15 d'Oriol Fàbregas.

Any rere any se'ls recorda i el club ha escrit en el seu compte d'instagram "Avui és un dia assenyalat en la història del Club Handbol Sant Esteve. El record dels Quatre Hereus es fa present en el calendari però el seu esperit està present a cada entrenament i a cada partit, de totes les categories del club, cada dia de l'any."

En aquest sentit, el president del club Juli Gómez ha manifestat que "aquest accident ens ha marcat molt".