carta

L'alcalde de Breda escriu a Enric Millo pel restabliment de la tramitació del DNI al poble

El passat mes de novembre es va anul·lar el servei per manca de recursos humans a l'oficina central de Girona

per Redacció , 11 de febrer de 2017 a les 09:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Breda, Dídac Manresa, ha enviat una carta a Enric Millo, Delegat del Govern a Catalunya, demanant el restabliment del servei de tramitació de Documents Nacionals d'Identitat des del mateix municipi. La carta expressa el desig de tot el consistori i de la vila de recuperar aquest servei, molt important per a persones amb dificultat per a desplaçar-se als punts més propers on es pot realitzar aquest tràmit.

La tramitació del Document Nacional d'Identitat és un servei que Breda va recuperar el passat 2016, suposant un èxit en el nombre de sol·licituds. El passat mes de novembre es va anul·lar el servei per manca de recursos humans a l'oficina central de Girona, motiu pel qual no s'està prestant tampoc aquest any 2017. Amb aquesta carta es demana a la Delegació del Govern que es facin totes les gestions possibles per a restablir aquest servei.
 

llegir carta sencera

 

Participació