El FS Palauenc cadet A tanca la primera volta amb tots els partits guanyats

Ha sumat els 39 punts possibles, és l'equip més golejadors de les tres divisions de cadets i és líder destacat de la tercera divisió catalana

Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat el 10 de febrer a les 12:44h
El cadet A del FS Palauenc líder absolut de la Tercera Divisió Catalana
El cadet A del FS Palauenc líder absolut de la Tercera Divisió Catalana | FSP
 A punt per començar la segona volta del campionat de lliga de futbol sala cadet del grup segon de la tercera divisió catalana en el quan hi juga el Futbol Sala Palauenc, de Santa Maria de Palautordera. El partit contra l'Escola Pia Sabadell CEB es jugarà a partir de les dotze del migdia en el pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera.

L'equip del Baix Montseny després de disputats els tretze partits de la primera volta és líder destacat del seu grup ja que ha guanyat els tretze encontres disputats fins aquest moment i, per tant, ha sumat el ple dels 39 punts possibles, nou més que el CN Caldes que ocupa la segona posició.

Però aquest no és l'únic registre en el qual el cadet A del FS Palauenc domina ja que és l'equip que més punts ha fet en el primer període, un total de 21. També és elo que més punts ha sumat en el segons període, en total 18. Tanmateix un jugador del planter palauenc, Arnau Pujol, és el màxim golejador del grup amb 38 gols i aquest jugador és el que més gols ha fet en un sol partit, en total 7. A més, fonts del club també han assenyalat que el Futbol Sala Palauenc cadet A és l'equip de totes les categories i grups de cadets més golejador amb 96 gols. La diferència entre els gols marcats i els rebut és abismal ja que les davanteres contràries només han estat capaces de marcar 26 gols.

L'entrenador de l'equip és Xavi Blas i el planter està format per Andrea Nocera, Carles Deumal, Guillem Pareja, Jordi Casado, Gerard Blanquer, Pau Blas, Martí Vila, Aleix Trenco, Arnau Pujol i David Amella.